Profiel

Cita architecten is altijd op zoek naar het specifieke en bijzondere van een opgave en van de plek waar gebouwd wordt. Voor die unieke combinatie van plek en opgave maken we een bijzonder en herkenbaar gebouw waar mensen graag verblijven en dat perfect in de omgeving past. Dat ontwerpproces is elke keer weer een avontuur dat we met elkaar aangaan, een avontuur dat wij graag met veel inventiviteit, enthousiasme en vakmanschap in goede banen leiden.

Cita architecten is lid van de BNA

Vacatures

Stageplaats

Cita architecten heeft per direct een stageplaats voor studenten aan de Hogeschool Bouwkundig, Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst.

Tijdens de stage betrekken we je bij het ontwerpen, technisch uitwerken en uitvoering van plannen in de verschillende fase van een ontwerpproces. Je leert ontwerpen, presenteren en technisch uitwerken met een BIM pakket. Tijdens de stage kunnen kleine en grote onderzoeksopdrachten geformuleerd worden, gerelateerd aan projecten die onderhanden zijn.

Werkervaringsplek

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een werkervaringsplek voor pas afgestudeerden middels een startersbeurs. Kijk voor de voorwaarden op https://www.startersbeurs.nu/starters

Visie brede scholen

"Cita architecten ontwerpt een brede school waarin de belevingswereld van het kind centraal staat."

 

Visie multifunctionele centra

Multifunctionele zaal MFA Nesselande

Uitgangspunt bij het ontwerpen van multifunctionele centra is het creëren van een meerwaarde voor alle gebruikers van zo'n centrum.